وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

حادثه بیروت دل همه ما را مجروح کرد

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در سفارت لبنان در تهران گفت: حادثه بیروت دل همه ما را مجروح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور پس از گفتگویی صمیمی با حسن محمد عباس، سفیر لبنان در تهران و عرض تسلیت به ملت و دولت بزرگ لبنان از وقوع این حادثه ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: این حادثه غیرمترقبه و باورنکردنی که بیش از ۱۵۰ شهید و ۵۰۰۰ نفر مجروح داشت، دل همه ما را مجروح کرد.

 

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه احترام ویژه ای برای ملت و دولت لبنان قائل است، تصریح کرد: ملت لبنان ملتی علم دوست، با فرهنگ، مقاوم و دارای تاریخی دیرینه است. مثل برخی کشورها که در ۵۰-۴۰ سال اخیر بوجود آمده اند نیست و از زمان فینیقی ها در ۶-۵ هزار سال قبل به عنوان یک ملت بزرگ حضورش در جامعه جهانی مشهود بوده است. امروز هم این حضور مشهود است.

 

وی افزود: آثار علمی، فرهنگی و اقتصادی لبنان در کشور های عربی، خیلی فراتر از وسعت کوچک آن است.

 

صالحی تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران همانگونه که رییس جمهور محترم در هیات دولت اعلام کردند، آمادگی دارد هرگونه کمکی که مورد درخواست دولت لبنان باشد را فراهم کند. سازمان انرژی اتمی ایران نیز در حوزه کاری خود در زمینه رادیوداروها و دیگر محصولات و خدمات هسته ای مورد نیاز آمادگی مساعدت و همکاری را دارد.

 

وی گفت: در حال تولید تعدادی تجهیزات پزشکی مثل ونتیلاتور که در پزشکی برای درمان کرونا و تنفس مصنوعی کاربرد دارد، هستیم که در نظر داریم تعدادی از این تجهیزات را به ملت لبنان اهداء کنیم.

 

صالحی در پایان با اشاره به جمله معروف «من علّمنی حرفاً فقد صیّرنی عبداً» گفت: به عنوان انسانی که بخشی از عمرم و تحصیلاتم را در لبنان گذرانده ام، وظیفه خود دانستم که با این ملت بزرگ ابراز همدردی کنم.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار